Pongers begrijpt uw uitdaging

Overheden

Overheden

Als gemeente of provincie bekostigt u sloop- en saneringsprojecten met gemeenschapsgeld en is het uw uitdaging binnen de gestelde budgetten te blijven. Bovendien vinden de projecten plaats in de leefomgeving, waarin uw burgers dagelijks wonen en werken. Pongers zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de aanpak, het verloop en de efficiëntie van een project. Omdat we overal op voorbereid zijn.

Semi-overheden

Semi-overheden

U heeft een duidelijke eigen opdracht, die u in het publieke domein uitvoert. Dat betekent altijd een scherpe blik van buitenaf. De plicht u te verantwoorden over hóe u een project uitvoert. De taak efficiënt te werken, zonder draagvlak te verliezen. Pongers begrijpt die uitdaging en zorgt ervoor dat u trots kunt zijn op uw sloop- of saneringsprojecten.

Projectontwikkelaars

Projectontwikkelaars

Of het nu gaat om een transformatieproject of om volledige sloop – als projectontwikkelaar wilt u weten welk rendement u van een project kunt verwachten. Pongers snapt dat. Wij vertellen u vooraf precies wat de sloop u gaat kosten en opleveren, welke risico’s we moeten elimineren en hoe het proces eruitziet. Daar kunt u op bouwen – letterlijk en figuurlijk.

Woningstichtingen

Woningstichtingen

Als woningstichting wilt u zorgen voor een optimale woonomgeving voor uw huurders. Als er gesloopt of gesaneerd moet worden, vraagt dat om een partij die u ondersteunt met professioneel omgevingsmanagement. Pongers dus. Wij zorgen dat het werk efficiënt wordt uitgevoerd, zonder de huurders uit het oog te verliezen.

Industrieën

Industrieën

Continuïteit en veiligheid. Daar draait het om in uw bedrijfsvoering. Pongers begrijpt dat. Wij realiseren sloop- en saneringsprojecten zo, dat u operationeel kunt blijven en de veiligheid niet in het geding komt. We werken nauwkeurig, volgens plan en altijd binnen de deadlines. U kunt op ons rekenen, zonder zorgen over uw bedrijfsvoering.