Géén zorgen over de risico’s

Ontdek onze meerwaarde →

Overal op voorbereid

Bij elk sloopwerk zijn er tal van risico’s waar het slagen van uw project vanaf hangt. Als Pongers de sloop voor u regelt, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij zien slopen namelijk als risicomanagement: risico’s in beeld brengen én elimineren. Zodat het eindbeeld, dat u voor ogen heeft, probleemloos gerealiseerd wordt.

Vandaar dat we voor tal van sloopprojecten gevraagd worden. Voor complexe projecten in historische binnensteden bijvoorbeeld, waarbij professioneel omgevingsmanagement een vereiste is. Voor veeleisende industriële omgevingen, waarbij veiligheid en continuïteit zwaar wegen. Voor complete woonwijken, waarbij efficiëntie telt. In alle gevallen gaat het om het vooraf in kaart brengen én oplossen van de risico’s. Op alles voorbereid zijn, zodat élk project volgens plan verloopt.

Wilt u precies weten welke stappen wij nemen bij een sloopproces? Klik hier voor een gedetailleerd overzicht van de procedure.

Heeft u gemakkelijk of complex sloopwerk? Wij gaan het graag voor u regelen. Zullen we een afspraak maken?

 

 

  • Alle risico’s in kaart
  • Elk project volgens plan
  • Circulair waar mogelijk
  • Oog voor de omgeving

Een vlekkeloos sloopproces?

Pongers maakt het mogelijk.

Maak een afspraak →

Vragen?<br> Wij helpen graag

Vragen?
Wij helpen graag

Klanten over Pongers

“De mensen van Pongers zijn niet alleen hele nette en gestructureerde mensen, maar ook nog eens heel fijn om mee te werken”

“Pongers nam ons alles uit handen. Ze verzorgden zelfs voor ons het hele vergunningstraject.”

“Dankzij Pongers wisten we vooraf alles over risico’s en veiligheid rondom de asbestsanering”.

#throwbackthursday Een paar jaar geleden alweer dat we de gebouwen van Fokker op Schiphol sloopten en... de laatste Fokker ooit sponsorden! We hebben foto's van dit gave project op onze website geplaatst: https://t.co/FMV4MHK9x4

Vleermuizen verhuizen en sporthallen laten vallen. Project buitenplaats in Arnhem loopt lekker! Bekijk hier video's en foto's: https://t.co/HRAt35Y9ql