Asbestsanering kantoor Roessingh Enschede

Bij bouwwerkzaamheden in het kantoor van Roessingh Revalidatiecentrum Enschede waren er asbestbesmettingen ontstaan. Na constatering van de besmetting zijn de ruimten direct afgeschermd en zijn de ruimtes onderzocht door het laboratorium. Toen bleek dat er eerst een asbestsanering moest worden uitgevoerd voor er weer gewerkt kon worden, is Pongers gebeld.

Spoed asbestsanering

Zowel voor de medewerkers als voor de bouwers was dit natuurlijk een erg vervelende situatie. Pongers begreep dit maar al te goed en heeft snel geschakeld. We kwamen met een saneringplan, waarbij we de besmettingsbron afschermde. Buiten de besmette kantoren kon daarom gewoon doorgewerkt worden. Het team van Pongers heeft vervolgens de bron en de vervuiling aangepakt en dit alles binnen een tijdsbestek van drie weken. Een knappe prestatie!

Project sloop vm Bakkerij Oldenzaal afgerond; asbestsanering, sloop en bodemsanering en grondwerk. Opdrachtgever Kondor Wessels Vastgoed (VolkerWessels) en directievoering door Aveco de Bondt https://t.co/tJwcBbjhZk

Binnenstedelijk verwijderen van asbest. Goede voorbereiding is het halve werk.
#omgevingsmanagement #pongers:overal op voorbereid https://t.co/lQoedpoPju

Op Sterrenberg in Huis ter Heide ruimte gemaakt voor vernieuwing. Trap, kozijnen, vlaggenmasten, meubilair, deuren een ‘tweede leven’ kunnen geven door ze te behandelen als waardevolle onderdelen en niet als afval.
Bij verwijderen van de funderingen de g…https://t.co/bOFV1halD9