Elk project volgens plan

Overal op voorbereid

Sloopbedrijf Pongers

Bij elk sloopwerk zijn er tal van risico’s waar het slagen van uw project vanaf hangt. Als sloopbedrijf Pongers de sloop voor u regelt, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij zien sloopwerk namelijk als risicomanagement: risico’s in beeld brengen én elimineren. Zodat het eindbeeld, dat u voor ogen heeft, probleemloos gerealiseerd wordt.

Het sloopbedrijf voor alle soorten projecten

Vandaar dat we voor tal van sloopprojecten gevraagd worden. Door overheden met complexe sloopwerken in historische binnensteden bijvoorbeeld, waarbij professioneel omgevingsmanagement een vereiste is. Door projectontwikkelaars met veeleisende industriële omgevingen, waarbij veiligheid en continuïteit zwaar wegen. Door woningstichtingen met complete woonwijken, waarbij efficiëntie telt. In alle gevallen gaat het om het vooraf in kaart brengen én oplossen van de risico’s van het sloopwerk. Als sloopbedrijf zijn wij op alles voorbereid, zodat élk sloopproject conform plan verloopt.

Werkwijze sloopbedrijf Pongers

Sloopbedrijf Pongers verzorgt het gehele sloop management voor u, van bewonersoverlast tot natuurbehoud. Wij beginnen dan ook altijd met het in kaart brengen en beoordelen van de aspecten van uw sloopwerk. Ook tijdens de werkvoorbereiding en uitvoering werken wij volgens een vaste procedure en uw wensen en eisen. Wilt u precies weten welke stappen sloopbedrijf Pongers neemt bij een sloopproces? Bekijk hoe wij sloopwerkzaamheden op de Boulevard in Scheveningen hebben uitgevoerd, of klik hier voor een gedetailleerd overzicht van de procedure.

Sloopadvies

Bij complexe sloopprojecten moet rekening worden gehouden met veel verschillende factoren. Sloopbedrijf Pongers zorgt er bij alle sloopwerken voor dat al deze factoren voor aanvang in kaart zijn gebracht, waardoor altijd een volledig onderbouwd sloopadvies kan worden gegeven, op basis van onze kennis en ervaring.

Sloopbedrijf voor precisiesloop

Als sloopbedrijf zijn wij gespecialiseerd in precisiesloop. U kunt bij ons dus niet alleen terecht voor de rigoureuze sloop van grote gebouwen, maar ook voor de sloopprojecten die vragen om een preciezere aanpak. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor het verwijderen van wanden of  het weghalen van vloeren. Pongers is hét sloopbedrijf voor uw precisiesloopproject.

 

Op zoek naar een sloopbedrijf voor een gemakkelijk of complex sloopwerk? Wij gaan het graag voor u regelen. Zullen we een afspraak maken?

  • Alle risico’s sloop in kaart
  • Elk sloopproject volgens plan
  • Circulaire sloop waar mogelijk
  • Oog voor de sloopomgeving

Een vlekkeloos sloopproces?

Pongers maakt het mogelijk.

Maak een afspraak →

Vragen?<br> Wij helpen graag

Vragen?
Wij helpen graag

Klanten over sloopbedrijf Pongers

“De mensen van Pongers zijn niet alleen hele nette en gestructureerde mensen, maar ook nog eens heel fijn om mee te werken”

“Pongers nam ons alles uit handen. Ze verzorgden zelfs voor ons het hele vergunningstraject.”

“Dankzij Pongers wisten we vooraf alles over risico’s en veiligheid rondom de asbestsanering”.