Elk project
volgens plan

Overal op voorbereid
Elk project
volgens plan

Sloopbedrijf Pongers

Bij elk sloopwerk zijn er tal van risico’s waar het slagen van uw project vanaf hangt. Als sloopbedrijf Pongers de sloop voor u regelt, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij zien sloopwerk namelijk als risicomanagement: risico’s in beeld brengen én elimineren. Zodat het eindbeeld, dat u voor ogen heeft, probleemloos gerealiseerd wordt.

Het sloopbedrijf voor alle soorten projecten

Vandaar dat we voor tal van sloopprojecten gevraagd worden. Door overheden met complexe sloopwerken in historische binnensteden bijvoorbeeld, waarbij professioneel omgevingsmanagement een vereiste is. Door projectontwikkelaars met veeleisende industriële omgevingen, waarbij veiligheid en continuïteit zwaar wegen. Door woningstichtingen met complete woonwijken, waarbij efficiëntie telt. In alle gevallen gaat het om het vooraf in kaart brengen én verkleinen of wegnemen van de risico’s van het sloopwerk. Als sloopbedrijf zijn wij op alles voorbereid, zodat élk sloopproject conform plan verloopt.

Werkwijze sloopbedrijf Pongers

Pongers verzorgt het gehele sloop management voor u, van bewonersoverlast tot natuurbehoud. Wij beginnen dan ook altijd met het in kaart brengen en beoordelen van de aspecten van uw sloopwerk. Ook tijdens de werkvoorbereiding en uitvoering werken wij volgens een vaste procedure en uw wensen en eisen. Wilt u precies weten welke stappen wij nemen bij een sloopproces? Bekijk hoe wij sloopwerkzaamheden op de Boulevard in Scheveningen hebben uitgevoerd, of klik hier voor een gedetailleerd overzicht van de procedure.

Sloopadvies

Bij complexe sloopprojecten moet rekening worden gehouden met veel verschillende factoren. Sloopbedrijf Pongers zorgt er bij alle projecten voor dat al deze factoren voor aanvang in kaart zijn gebracht, waardoor altijd een volledig onderbouwd sloopadvies kan worden gegeven, op basis van onze kennis en ervaring.

Sloopbedrijf voor precisiesloop

Wij zijn gespecialiseerd in precisiesloop. U kunt bij ons dus niet alleen terecht voor de rigoureuze sloop van grote gebouwen, maar ook voor de sloopprojecten die vragen om een preciezere aanpak. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor het verwijderen van wanden of het weghalen van vloeren. Pongers is hét sloopbedrijf voor uw precisiesloopproject.

Bodemsanering

Ook voor bodemsanering bent u bij Pongers aan het juiste adres. Wij hebben de juiste mensen in huis met ruime ervaring in het efficiënt en zorgeloos verontreinigen van vrijwel elk type bodemvervuiling. Naast het uitvoeren van de bodemsanering, kunnen wij ook zorgen voor het afvoeren van de vervuilde grond, zodat het terrein helemaal klaar is voor uw bouwproject. Of het nu gaat om olieresten of om asbest in de grond, wij gaan de uitdaging niet uit de weg.

800x533_Pongers_Precisie_Sloop_Bodemsanering_LR
N

Risico’s in kaart
N

Elk project volgens plan
N

Circulair waar mogelijk
N

Oog voor de omgeving

Een
vlekkeloos
sloopproces?

Pongers maakt het mogelijk
Vragen?
Wij helpen graag!

Neem contact met ons op
0548 - 540 404 of
info@pongers.nl

Een greep uit onze opdrachtgevers

Ter Steege
Gemeente Rijssen-Holten
Gemeente Hof van Twente
Haase Bouw
Cirex