Waarom pongers

Neem contact op →

Overal op voorbereid

Al sinds 1982 stáán we als familiebedrijf voor ons vak. Een vak, waarin Pongers zich onderscheidt. Uiteindelijk draait het namelijk om risicomanagement, is onze overtuiging. Om het vooraf inschatten én elimineren van de risico’s. Daarbij gaan we minutieus te werk. Van omwonenden en aanrijroute tot bouwkundige risico’s en omgevingsschade – niets ontsnapt onze aandacht. En dát is in uw voordeel. U weet vooraf precies wat we gaan doen, om het eindbeeld dat u voor ogen heeft, te realiseren. Alles gaat volgens plan, zonder onaangename verrassingen. Dankzij onze gedreven en kundige mensen durven we u dát te beloven. We zijn overal op voorbereid.

Vanzelfsprekend werkt Pongers volgens alle wettelijke vereisten en beschikken we over de nodige certificaten om verantwoord en veilig te werken. Klik hier voor meer informatie.

Bel of mail ons als u wilt kennismaken of een project wilt afspreken.

 

Onze werkwijze

1

Opname Project

Tijdens de opname zullen we alle aspecten in kaart brengen en beoordelen; afmetingen bepalen, materialen inventarisatie, omgevings beoordeling, asbestonderzoek en het doornemen van eventuele rapporten. Zo zijn we vooraf op alles voorbereid.

2

Offerte

Na de beoordeling stellen we een passende en transparante offerte op waarin u precies weet waar u aan toe bent.

3

Werkvoorbereiding

Na akkoord worden de voorbereidingen opgestart; sloopmeldingen worden verricht en de wensen/eisen worden opgenomen in het V&G plan. Hierna vindt de planning en de overdracht plaats.

4

Uitvoering

De uitvoering verloopt als volgt: asbestsanering, verwijderen Klein Chemische Afval, voorsloop en de machinale sloop. Het terrein wordt netjes achtergelaten. Via de pongers app kunt u het hele proces volgen.

5

Oplevering en nazorg

De oplevering kan via de app of persoonlijk op locatie plaatsvinden. Hierin evalueren we en sluiten we de opdracht netjes af.

Klanten over Pongers

“De mensen van Pongers zijn niet alleen hele nette en gestructureerde mensen, maar ook nog eens heel fijn om mee te werken”

“Pongers nam ons alles uit handen. Ze verzorgden zelfs voor ons het hele vergunningstraject.”

“Dankzij Pongers wisten we vooraf alles over risico’s en veiligheid rondom de asbestsanering”.

Een vlekkeloos sloopproces?

Pongers maakt het mogelijk.

Maak een afspraak →

Vragen?<br> Wij helpen graag

Vragen?
Wij helpen graag

I kicked a new high score of 4 goals in ARCADE mode. Accept the challenge? #flickkickl, https://t.co/ACz4P2hTqn

Tijdens het #Syriëdebat was @keesvdstaaij helemaal klaar met het geschreeuw van Öztürk (DENK). Misschien gaat dat in Turkije zo, maar in Nederland houden we het parlementaire debat graag beschaafd! 👇