Het zit in onze genen, al meerdere generaties

Overal op voorbereid
Het zit in onze genen,
al meerdere generaties

Waarom Pongers?

Sloopwerk van begin tot eind:
compact team, korte lijnen

Slopen is een vak apart, dat is onze ervaring. Het zit in onze genen, al meerdere generaties. Voor iedere opdrachtgever gaan we minutieus te werk. Betrokkenheid van begin tot eind is de kracht van ons familiebedrijf. Van omwonenden en aanrijroute tot bouwkundige risico’s en omgevingsschade – niets ontsnapt onze aandacht. En dat is in uw voordeel. U weet vooraf precies wat we gaan doen, om het eindbeeld dat u voor ogen heeft, te realiseren. Alles gaat volgens plan, zonder onaangename verrassingen. Dankzij onze gedreven en kundige mensen zijn we overal op voorbereid.

Vanzelfsprekend werkt Pongers volgens alle wettelijke vereisten en beschikken we over de nodige certificaten om verantwoord en veilig te werken. Klik hier voor meer informatie.

Asbest sanering Pongers

Onze werkwijze

Door beheerst te slopen behalen we uw gewenste resultaat. Veiligheid, bewoners en de omgeving zijn bepalend in onze aanpak. Het start met een plan waarin we de juiste techniek en passend materieel kiezen. Pas als iedere medewerker weet wat er verwacht wordt, gaan we aan de slag. We zijn akelig precies en daardoor kunt u alles met een gerust hart aan ons overlaten. Dat is Pongers. Overal op voorbereid.

Onze werkwijze

Opname project

We starten het project door alle aspecten in kaart te brengen en te beoordelen.

Offerte

Na de beoordeling stellen we een passende en transparante offerte op waarin u precies weet waar u aan toe bent.

Werk­voorbereiding

Na akkoord worden de voorbereidingen opgestart; sloopmeldingen worden verricht en de wensen/eisen worden opgenomen in het V&G plan. Hierna vindt de planning en de overdracht naar het team van de uitvoering plaats.

Uitvoering

De uitvoering verloopt als volgt: asbestsanering, voorsloop en de machinale sloop. Het terrein wordt netjes achtergelaten.

Oplevering en nazorg

Tijdens de oplevering evalueren we en sluiten we de opdracht netjes af.

N

Risico’s in kaart
N

Elk project volgens plan
N

Circulair waar mogelijk
N

Oog voor de omgeving

Een
vlekkeloos
sloopproces?

Pongers maakt het mogelijk
Vragen?
Wij helpen graag!

Neem contact met ons op
0548 - 540 404 of
info@pongers.nl

Klanten over Pongers

‘We hebben Pongers benaderd voor een sloop- en asbestproject te Tilburg. Over het resultaat van de samenwerking zijn we tevreden. De werkzaamheden zijn in goed overleg en naar volle tevredenheid uitgevoerd.’

Barry Schraven

Projectleider Bodemsanering , Verhoeven Milieutechniek

‘Dankzij de vakmensen van Pongers is ons verzoek voor asbestverwijdering vakkundig en veilig verwijderd. We zijn tevreden over het eindresultaat en de prettige samenwerking.’
Wim Linker

Team Manager Maintenance, Cirex

Volg ons
op onze social media

Een greep uit onze klanten

Rentree
Boei
Berkhof Scherpenzeel
Verhoeven Milieutechniek
Wolters Vastgoedonderhoud
Unive