Pongers begrijpt
uw uitdaging

Overal op voorbereid
Pongers begrijpt
uw uitdaging

Woning­stichtingen / vastgoed­beheer

Als woningstichting wilt u zorgen voor een optimale woonomgeving voor uw huurders. Als er gesloopt of gesaneerd moet worden, vraagt dat om een partij die u ondersteunt met professioneel omgevingsmanagement. Pongers dus. Wij zorgen dat het werk efficiënt wordt uitgevoerd, zonder de huurders uit het oog te verliezen.

Zorg­instellingen en scholen

Als gebouwbeheerder heeft u de zorg over een gebouw met een maatschappelijke functie. Uw opdracht voor sloop of renovatie vindt plaats in een omgeving waar mensen met een bepaald doel zijn. Dat betekent altijd dat er meerdere belangen spelen en dat er buitenaf wordt meegekeken. Voor u de plicht u te verantwoorden over hóe u een project uitvoert. En uw taak om efficiënt te werken, zonder draagvlak te verliezen. Pongers begrijpt die uitdaging en zorgt ervoor dat u trots kunt zijn op uw sloop- of renovatieprojecten.

Project­ontwikkelaars

Of het nu gaat om een transformatieproject of om volledige sloop – als projectontwikkelaar wilt u weten welk rendement u van een project kunt verwachten. Pongers snapt dat. Wij vertellen u vooraf wat de sloop u gaat kosten en opleveren, welke risico’s we moeten elimineren en hoe het proces eruitziet. Daar kunt u op bouwen – letterlijk en figuurlijk.

Industrieën

Continuïteit en veiligheid. Daar draait het om in uw bedrijfsvoering. Pongers begrijpt dat. Of u nu voedingsmiddelen, chemische producten of metaal vervaardigt. Wij realiseren sloop- en saneringsprojecten zo, dat u operationeel kunt blijven en de veiligheid niet in het geding komt. We werken nauwkeurig, volgens plan en altijd binnen de deadlines. U kunt op ons rekenen, zonder zorgen over uw bedrijfsvoering.

Overheden

Als gemeente, provincie of waterschap bekostigt u sloop- en saneringsprojecten met gemeenschapsgeld en is het uw uitdaging binnen de gestelde budgetten te blijven. Bovendien vinden de projecten plaats in de leefomgeving, waarin uw burgers dagelijks wonen en werken. Pongers adviseert u hierin en zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de aanpak, het verloop en de efficiëntie van een project. Omdat we overal op voorbereid zijn.

N

Risico’s in kaart
N

Elk project volgens plan
N

Circulair waar mogelijk
N

Oog voor de omgeving

Een
vlekkeloos
sloopproces?

Pongers maakt het mogelijk
Vragen?
Wij helpen graag!

Neem contact met ons op
0548 - 540 404 of
info@pongers.nl

Klanten over Pongers

‘We hebben Pongers benaderd voor een sloop- en asbestproject te Tilburg. Over het resultaat van de samenwerking zijn we tevreden. De werkzaamheden zijn in goed overleg en naar volle tevredenheid uitgevoerd.’

Barry Schraven

Projectleider Bodemsanering , Verhoeven Milieutechniek

‘Dankzij de vakmensen van Pongers is ons verzoek voor asbestverwijdering vakkundig en veilig verwijderd. We zijn tevreden over het eindresultaat en de prettige samenwerking.’
Wim Linker

Team Manager Maintenance, Cirex

Volg ons
op onze social media

Een greep uit onze opdrachtgevers

Salverda
Hemink
Wolters Vastgoedonderhoud
Boei
KWS