Behouden wat
van waarde is

Overal op voorbereid
Sloopwerk_garage_Pots_Holten_8
Behouden wat
van waarde is

Circulair slopen

Bij elk sloopproject komen tal van materialen en objecten vrij. Pongers gaat daar zorgvuldig mee om. Daarom voeren we standaard een zogenaamde stoffeninventarisatie uit, om te beoordelen wat we kunnen behouden en wat elders opnieuw toegepast kan worden. Circulair slopen dus. Met sloopadvies van Pongers wordt uw circulaire sloopproces doordacht en volgens uw wensen uitgevoerd.

Wat is circulair slopen?

Circulair slopen is een steeds vaker gebruikte methode bij de sloopwerken. Materialen uit een slooppand kunnen bij toekomstige bouwprojecten worden ingezet als alternatief voor schaarse en dure grondstoffen.

Waarom circulair slopen?

Door circulair te slopen kunnen stalen constructies uit uw sloopproject dus elders weer worden opgebouwd. Ook kunnen deuren worden toegepast in andere projecten, of wordt vrijkomend puin gebruikt als funderingsmateriaal voor terreinen en wegen. Circulair slopen draagt dan ook fors bij aan CO² vermindering.

Circulair slopen: meer rendement, grotere efficiëntie

Voor u als opdrachtgever is deze manier van slopen van belangrijke toegevoegde waarde. U weet dat er niet zomaar waarde wordt vernietigd, maar behouden waar dat mogelijk is. Zo vergroot u de efficiëntie en het rendement van uw project. Door de extra opbrengsten kunnen wij het werk goedkoper uitvoeren, of levert het ú zelfs geld op. Bovendien kunt u úw stakeholders of opdrachtgevers uitleggen hoe u bijdraagt aan de circulaire economie door circulair te slopen.

Circulair aanbod

We behouden graag wat van waarde is. Benieuwd naar ons aanbod circulaire materialen?

Pongers Precisie Sloop | Circulair Slopen

Circulair slopen met Pongers

De sloopadviseurs van Pongers bekijken altijd voor aanvang van het sloopproject welke factoren er zullen meespelen, zodat we altijd optimaal voorbereid zijn op het proces. Tijdens het circulaire sloopproject wordt dan ook altijd gewerkt aan de hand van vooraf vastgestelde stappen. Hierdoor weet u altijd precies hoe het proces zal verlopen. Benieuwd hoe zo’n proces kan verlopen? Bekijk hoe wij de sloop van Garage Pots in Holten circulair hebben uitgevoerd.

Waarom asbestsanering door Pongers
N

Risico’s in kaart
N

Elk project volgens plan
N

Circulair waar mogelijk
N

Oog voor de omgeving

Een
vlekkeloos
sloopproces?

Pongers maakt het mogelijk
Vragen?
Wij helpen graag!

Neem contact met ons op
0548 - 540 404 of
info@pongers.nl

Een greep uit onze opdrachtgevers

Antea
Boei
Solidus Solutions
VDL
VolkerWessels