Veilig en efficiënt asbest saneren

Overal op voorbereid

Hoe kunt u een asbestsanering realiseren waarbij wonen of werken mogelijk blijft? Pongers krijgt dat voor elkaar. Sterker nog: we onderscheiden ons ermee, als specialist in asbest verwijdering en asbestmanagement.

 

Wat is asbestsanering?

Alleen gecertificeerde bedrijven mogen een asbestsanering uitvoeren. Het verwijderen van asbest wordt dan ook altijd vakkundig en veilig uitgevoerd, aan de hand van een streng protocol. Volgens de wet moeten alle daken in 2024 volledig gesaneerd en dus asbestvrij zijn.

Werkwijze asbest verwijderen

We doen complete binnen- en buitenasbestsaneringen. Daarbij zorgen wij er altijd voor dat zo min mogelijk mensen daarvoor hoeven te verhuizen of het werk stil moeten leggen tijdens het verwijderen van de asbest. Van een strakke deadline voor de asbestverwijdering worden we niet zenuwachtig. We weten namelijk precies wat we aangaan, omdat we vooraf alle risico’s in kaart brengen. Als u dat prettig vindt, treffen we een regeling waarbij u de risico’s op meerwerk bij asbestsanering afkoopt en wij die voor onze rekening nemen. Wilt u weten welke stappen wij nemen bij het verwijderen van asbest? Klik hier voor een gedetailleerd overzicht van de procedure.

Wij verwijderen asbest bij kleinere- maar met name ook voor grote, complexe projecten. Bekijk bijvoorbeeld hoe wij de asbestsanering van huurwoningen voor een woningstichting hebben uitgevoerd. Of bekijk het proces van de asbestverwijdering en sloop van een gymzaal van defensie.

Waarom asbestsanering door Pongers?

Of we nu een asbestsanering binnen, buiten of in de grond doen: we werken efficiënt, veilig én volgens plan. Daar herkent u ons werk zelfs aan. Dankzij de kracht van Pongers: Geheel voorbereid op de verwijdering van asbest.

 

Wilt u asbestverwijdering veilig én efficiënt laten uitvoeren? Pongers is er klaar voor.
Als u ons belt of mailt, maken we een afspraak.

Asbestsanering PongersAsbest verwijderen

 

  • Alle risico’s asbestsanering in kaart
  • Asbestsanering, altijd volgens plan
  • Circulaire sloop waar mogelijk
  • Asbestsanering zonder verhuizing of stilleggen werk

Een vlekkeloos sloopproces?

Pongers maakt het mogelijk.

Maak een afspraak →

Vragen?<br> Wij helpen graag

Vragen?
Wij helpen graag