Veilig en efficiënt asbest saneren

Ontdek onze meerwaarde →

Overal op voorbereid

Hoe kunt u een asbestsanering realiseren waarbij wonen of werken mogelijk blijft? Pongers krijgt dat voor elkaar. Sterker nog: we onderscheiden ons ermee, als specialist in asbestsaneringen en asbest management.

 

Wat is asbestsanering?

Alleen gecertificeerde bedrijven mogen een asbestsanering uitvoeren. Asbestsanering wordt dan ook altijd vakkundig en veilig uitgevoerd, aan de hand van een streng protocol. Volgens de wet moeten alle daken in 2024 volledig gesaneerd zijn.

Werkwijze asbest verwijderen

We doen complete binnen- en buitenasbestsaneringen. Daarbij zorgen wij er altijd voor dat zo min mogelijk mensen daarvoor hoeven te verhuizen of het werk stil moeten leggen.Van een strakke deadline voor de asbestverwijdering worden we niet zenuwachtig. We weten namelijk precies wat we aangaan, omdat we vooraf alle risico’s in kaart brengen. Als u dat prettig vindt, treffen we een regeling waarbij u de risico’s op meerwerk afkoopt en wij die voor onze rekening nemen. Wilt u weten welke stappen wij nemen bij een asbestsanering? Klik hier voor een gedetailleerd overzicht van de procedure.

Wij verwijderen asbest bij kleinere- maar met name ook voor grote, complexe projecten. Bekijk bijvoorbeeld hoe wij de asbestsanering van huurwoningen voor een woningstichting hebben uitgevoerd. Of bekijk het proces van de asbestverwijdering en sloop van een gymzaal van defensie.

Waarom asbestsanering door Pongers?

Of we nu een asbestsanering binnen, buiten of in de grond doen: we werken efficiënt, veilig én volgens plan. Daar herkent u ons werk zelfs aan. Dankzij de kracht van Pongers:Overal op voorbereid.

 

Wilt u een asbestsanering veilig én efficiënt laten uitvoeren? Pongers is er klaar voor.
Als u ons belt of mailt, maken we een afspraak.

 

  • Alle risico’s in kaart
  • Elk project volgens plan
  • Circulair waar mogelijk
  • Oog voor de omgeving

Een vlekkeloos sloopproces?

Pongers maakt het mogelijk.

Maak een afspraak →

Vragen?<br> Wij helpen graag

Vragen?
Wij helpen graag

Vanochtend hebben we dankzij Pultrum Rijssen een deel van de inmiddels geproduceerde kerstpakketten kunnen overbrengen naar een andere opslag . Ate en Jan, Enorm bedankt voor de hulp en de gehaktballen komen... https://t.co/JbCMnTkFas

Pongers Precisie-Sloop B.V. @ project emplacement Zwolle fase 1 i.o.v. combinatie NoorderSpoort - Zwolse Alliantie Zwaluw
#hybrid#samenwerking#verbinding https://t.co/f9bpwD6aPm

Het @Havenkwartier in @DeventerGem een oud industriegebied vlakbij #Boreel en #DeventerCentrum en buren van de @raambuurtnl een gebied dat herontwikkeld is en eigenlijk een soort @NDSM_werf in het klein en een culturele Hotspot