Sloop op Jonge Poerink-terrein Borne

Sloop op Jonge Poerink-terrein Borne

Forse sloopklus

Pongers Precisie-Sloop is gestart met de asbestsanering en het slopen van het kantoor en bedrijfshallen van Jonge Poerink Conveyors. Het terrein in Borne op de hoek van de Prins Bernhardlaan met de Oonksweg staat bekend als het Jonge Poerink-terrein. Het gaat om 10.000 m2 BVO aan fabriekshallen en een kantoor met 1.000 m2 BVO. Pongers voert deze sloopklus uit in opdracht van Reggeborgh (VolkerWessels).

In overleg met omgeving

De te slopen percelen grenzen aan tuinen van naastgelegen percelen. Dit vraagt om een goede communicatie met de buurt en duidelijke uitleg hoe de percelen worden gesloopt door Pongers zonder schade aan de tuinen van de bewoners. Voor de bewoners betekent het ook een verandering van de omgeving, omdat de hallen al geruime tijd niet meer in gebruik waren en het plan is om woningen te bouwen op de dan ontstane lege plek.

Sloopwerkzaamheden Jonge Poerink-terrein Borne

Circulariteit

In het kader van circulair slopen scheidt Pongers de verschillende vrijkomende materialen en die worden vervolgens hergebruikt. Zo wordt het puin ter plaatse gebroken voor hergebruik, onderdelen als balkhout, sandwichpanelen, deuren, sloten worden gedemonteerd en verkocht. En ook het metaal wordt verwerkt om er weer nieuwe onderdelen van te maken en elders te kunnen gebruiken.

Een
vlekkeloos
sloopproces?

Pongers maakt het mogelijk
Vragen?
Wij helpen graag!

Neem contact met ons op
0548 - 540 404 of
info@pongers.nl

Een greep uit onze klanten
Rentree
Ieder1
Boei
KWS
Carinova
Gemeente Rijssen-Holten