Sloop gebouwen Fokker op Schiphol

Het einde van Fokker was een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van Nederland. De laatste Fokker was dan ook een een speciaal moment waar Pongers met veel plezier een bijdrage aan leverde. Wij sponsorden namelijk de laatste Fokker F27 Friendship. Wij hadden namelijk een speciale band met het einde van Fokker…

Sloop gebouwen Fokker

Pongers had de eer om de gebouwen van Fokker op Schiphol te mogen slopen. Het project omvatte de sloop van kantoren, de hoofdingang, installatie- en productieruimten van Fokker.

Een bijzonder onderdeel van het project was de sloop van gebouw 67. Die was namelijk op 50cm afstand van een datacenter van KPN gebouwd. En dan is precisie-sloop wel geboden. Gelukkig is Pongers meer dan voorbereid op dit soort zenuwslopende projecten.

Bekijk hier foto’s van dit prachtige project:
Project sloop vm Bakkerij Oldenzaal afgerond; asbestsanering, sloop en bodemsanering en grondwerk. Opdrachtgever Kondor Wessels Vastgoed (VolkerWessels) en directievoering door Aveco de Bondt https://t.co/tJwcBbjhZk

Binnenstedelijk verwijderen van asbest. Goede voorbereiding is het halve werk.
#omgevingsmanagement #pongers:overal op voorbereid https://t.co/lQoedpoPju

Op Sterrenberg in Huis ter Heide ruimte gemaakt voor vernieuwing. Trap, kozijnen, vlaggenmasten, meubilair, deuren een ‘tweede leven’ kunnen geven door ze te behandelen als waardevolle onderdelen en niet als afval.
Bij verwijderen van de funderingen de g…https://t.co/bOFV1halD9