Doeltreffend, volledig

Afspraak maken →

Overal op voorbereid

De sloop waar je écht geen omkijken naar hebt, is de sloop waarbij de risico’s zijn geëlimineerd. Waarbij schades niet zijn gedekt alleen, maar gewoon voorkomen. Waarbij niet zozeer snel wordt gereageerd op verrassingen, maar waarbij alles volgens plan verloopt. Dat is de kracht van Pongers. Omdat wij weten welke verantwoordelijkheid u hebt als opdrachtgever, nemen wij onze taak serieus. We denken in risico’s – en lossen ze op. We zijn precies. En daardoor kunt u alles aan ons overlaten.

1

Opname project

Tijdens de opname zullen we alle aspecten in kaart brengen en beoordelen; afmetingen bepalen, materialen inventarisatie, omgevings beoordeling, asbestonderzoek en het doornemen van eventuele rapporten. Zo zijn we vooraf op alles voorbereid.

2

Offerte

Na de beoordeling stellen we een passende en transparante offerte op waarin u precies weet waar u aan toe bent.

3

Werkvoorbereiding

Na akkoord worden de voorbereidingen opgestart; sloopmeldingen worden verricht en de wensen/eisen worden opgenomen in het V&G plan. Hierna vindt de planning en de overdracht plaats.

4

Uitvoering

De uitvoering verloopt als volgt: asbestsanering, verwijderen Klein Chemische Afval, voorsloop en de machinale sloop. Het terrein wordt netjes achtergelaten. Via de pongers app kunt u het hele proces volgen.

5

Oplevering en nazorg

De oplevering kan via de app of persoonlijk op locatie plaatsvinden. Hierin evalueren we en sluiten we de opdracht netjes af.

Een vlekkeloos sloopproces?

Pongers maakt het mogelijk.

Maak een afspraak →

Vragen?<br> Wij helpen graag

Vragen?
Wij helpen graag

Klanten over Pongers

“De mensen van Pongers zijn niet alleen hele nette en gestructureerde mensen, maar ook nog eens heel fijn om mee te werken”

“Pongers nam ons alles uit handen. Ze verzorgden zelfs voor ons het hele vergunningstraject.”

“Dankzij Pongers wisten we vooraf alles over risico’s en veiligheid rondom de asbestsanering”.

Vanochtend hebben we dankzij Pultrum Rijssen een deel van de inmiddels geproduceerde kerstpakketten kunnen overbrengen naar een andere opslag . Ate en Jan, Enorm bedankt voor de hulp en de gehaktballen komen... https://t.co/JbCMnTkFas

Pongers Precisie-Sloop B.V. @ project emplacement Zwolle fase 1 i.o.v. combinatie NoorderSpoort - Zwolse Alliantie Zwaluw
#hybrid#samenwerking#verbinding https://t.co/f9bpwD6aPm

Het @Havenkwartier in @DeventerGem een oud industriegebied vlakbij #Boreel en #DeventerCentrum en buren van de @raambuurtnl een gebied dat herontwikkeld is en eigenlijk een soort @NDSM_werf in het klein en een culturele Hotspot