Ruime ervaring in bodemsanering

Overal op voorbereid

Ook voor bodemsanering bent u bij Pongers Precisie-Sloop aan het juiste adres. Wij hebben de juiste mensen in huis met ruime ervaring in het efficiënt en zorgeloos verontreinigen van vrijwel elk type bodemvervuiling.

 

Wat is bodemvervuiling en -sanering?

Om een terrein geschikt te maken voor bijvoorbeeld een bouwproject, dient deze vaak gesaneerd te worden, zodat bodemvervuiling wordt verwijderd. Denk bijvoorbeeld aan de verwijdering van asbest of olie. Aan de hand van bodemsanering wordt de bodem dus schoongemaakt.

Werkwijze bodemsanering

Wij kunnen voor u zowel de bodemverontreiniging als het afvoeren van de vervuilde grond regelen. Wij hebben ervaring met vrijwel elk type bodemvervuiling, of het nu om olieresten of om asbest in de grond gaat, wij gaan de uitdaging niet uit de weg. Hoe wij te werk gaan? Om een idee te geven van onze aanpak bij bodemverontreiniging hebben wij deze op onze website uitgewerkt, bekijk hem hier.

Waarom bodemsanering door Pongers?

Pongers wil zich op het gebied van bodemsanering onderscheiden van andere bedrijven met de “overal op voorbereid”-aanpak. Tijdens de uitgebreide voorbereiding brengen we het hele project in kaart en alle stakeholders binnen het project. Zo zorgen we er altijd voor dat alle factoren voor aanvang in kaart zijn gebracht, dat rapporten zijn doorgenomen en dat noodzakelijke onderzoeken zijn uitgevoerd. Vervolgens brengen we per beweging de risico’s en gevolgen in kaart om zo tot een strakke planning te komen, waarbij zelfs de omwonenden weten waar ze exact aan toe zijn. Naast het uitvoeren van de bodemsanering, kunnen wij ook zorgen voor het afvoeren van de vervuilde grond, zodat het terrein helemaal klaar is voor uw bouwproject.

 

Wilt u een bodemsanering veilig én efficiënt laten uitvoeren? Pongers is er klaar voor.
Als u ons belt of mailt, maken we een afspraak.

Bodemsanering PongersBodemsanering Pongers

  • Alle risico’s bodemsanering in kaart
  • Elke bodemsanering volgens plan
  • Circulair waar mogelijk
  • Oog voor de omgeving

Een vlekkeloos sloopproces?

Pongers maakt het mogelijk.

Maak een afspraak →

Vragen?<br> Wij helpen graag

Vragen?
Wij helpen graag