Emissieloos slopen bij Bosch Transmission Technology

Emissieloos slopen bij Bosch Transmission Technology

Zonder uitstoot van emissie een machine ontmantelen

Dat was de belangrijkste voorwaarde van Bosch Transmission Technology. Pongers Precisie Sloop werkte tijdens deze klus onder hoge veiligheidseisen. Voordat de medewerkers van Pongers de hal van de opdrachtgever betraden, droegen zij beschermende kleding inclusief haarnetje van Bosch Transmission Technology en volgenden zij een standaard procedure.

Emissieloos slopen bij Bosch Transmission Technology door Pongers Precisie Sloop

Geen vonken

Om een machine emissieloos te ontmantelen, werkt Pongers met machines die geen vonken veroorzaken. Het staal wordt hiermee wel doorgehaald, maar er is geen rook en geen uitstoot. Ook wordt er meer gesleuteld om de machine uit elkaar te halen.

De ontmanteling

De te ontmantelen machine bij Bosch was een lange machine van een meter of twintig. Doordat de machine in het midden van de hal stond met smalle looppaden, kon deze niet in één keer verwijderd worden. Door de ontmanteling werd de machine opgedeeld in verschillende segmenten en kon het met heftruck in onderdelen de hal verlaten. De medewerkers van Pongers Precisie Sloop ontmantelden de machine in een week tijd naar tevredenheid van de opdrachtgever.

Emissieloos slopen bij Bosch door Pongers Precisie Sloop in Tilburg

Een
vlekkeloos
sloopproces?

Pongers maakt het mogelijk
Vragen?
Wij helpen graag!

Neem contact met ons op
0548 - 540 404 of
info@pongers.nl

Een greep uit onze klanten
Rentree
Ieder1
Boei
KWS
Carinova
Gemeente Rijssen-Holten