Precisiesloop van timmerfabriek “De Mors”

Precisiesloop van timmerfabriek “De Mors”

Aanleiding precisiesloop

In opdracht van bouwbedrijf Wessels bv Rijssen zijn wij gestart met de sloop van de 55 jaar oude timmerfabriek ‘De Mors’ van bouwbedrijf de Mors in Rijssen. Het dak van de timmerfabriek wordt met haar huidige 3,50 meter hoogte verhoogd naar 6,30 meter hoogte. Daarnaast wordt de 1500 m2 vloeroppervlakte vernieuwd.

Voorzichtige werkzaamheden

De sloop van deze timmerfabriek brengt extra uitdagingen met zich mee. Het huidige dak zit ingesloten tussen andere gebouwen. Die gebouwen worden niet gesloopt. Daarnaast is de huidige fabriek voorzien van vele afvoerleidingen van houtmachines en deze dienen in tact te blijven. De kunst is dus om dit alles zonder schade uit te voeren.

Toekomstbestendig resultaat

Als de sloopwerkzaamheden zijn afgerond kan de timmerfabriek verbouwd worden. De verbouwing en aanpassingen bieden meer ruimte voor de werkzaamheden in de timmerfabriek. Maar niet geheel onbelangrijk; het pand voldoet daarna ook aan de eisen van de huidige wetgeving ten aanzien van milieu en energie. Er ontstaat een mooie timmerfabriek met een productieomgeving die zelfvoorzienend en gasloos is.

Sloopwerkzaamheden bedrijfshal Rijssen door Pongers Precisie Sloop

Een
vlekkeloos
sloopproces?

Pongers maakt het mogelijk
Vragen?
Wij helpen graag!

Neem contact met ons op
0548 - 540 404 of
info@pongers.nl

Een greep uit onze klanten
Rentree
Ieder1
Boei
KWS
Carinova
Gemeente Rijssen-Holten